Doç.Dr.Hüseyin Sina COŞKUN

hsc

Doç.Dr.Hüseyin Sina COŞKUN

Merkez Müdür Yardımcısı

1986 yılında Samsun’da doğdu. Ortaöğretim ve lise öğrenimi sırasıyla Saint Joseph Fransız Lisesi ve Samsun Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra, 2006 yılında başladığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2012 yılında tıp doktoru olarak mezun oldu. 2012 Eylül ayında TUS sınavını kazanarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak göreve başladı. 2018 yılında uzmanlık eğitimini tamamladı. İlk atama yeri olan Çorum Osmancık Devlet Hastanesi’nde ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak çalıştıktan sonra, 2019-2020 yıllarında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. 2020 yılında Mart ayında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başladı. 2021 yılında İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde omurga ve skolyoz cerrahisi üzerine çalıştıktan sonra, 2023 yılında doçentlik ünvanını aldı. Halen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir. İyi düzeyde İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.