"Hoş Geldin" ve "Sevgi Bohçası" Projeleriyle Hasta Ziyaretleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yazar: hastaneweb | Tarih: 3 Ocak 2022

Sosyal sorumluluk kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Türk Kızılayı Samsun Şubesi işbirliğiyle hazırlanan “Sevgi Bohçası” ve “Hoş Geldin Paketi” projeleri gerçekleştirmek üzere hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Fatih ÖZKAN, Başhekim Yardımcısı Doç Dr. Yasemin BİLGİN BÜYÜKKARABACAK, hastane yönetimi ve Türk Kızılayı Samsun Şubesi görevlilerinin katılımıyla hasta ziyaretleri yapıldı.

Yeni yılda da devam edecek olan ziyaretlerde; Hoş Geldin Paketi Projesi kapsamında da OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi olmak için ilk kez yatışı yapılan 0 ile 17 yaş arasındaki lösemi, kanser veya kronik hastalık tanısı almış çocuklara, hastanede geçen uzun tedavi sürecinde ihtiyaç duyabilecekleri malzemelerden oluşan hediye paketleri sunuldu. “Hoş Geldin” ziyaretiyle hastaların moral ve motivasyonunu arttırmayı amaçlayan proje ile hastaların hastaneye uyum ve tedavi süreçlerini kolaylaştırmak için psikososyal destek verildi.

Sevgi Bohçası Projesi kapsamında OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde dünyaya gelen ihtiyaç sahibi yeni doğanların ve annelerinin, öncelikli olarak hijyen, giyim eşyası ve temel bebek bakım ihtiyaçlarını karşılayacak malzemelerden oluşan bohçalar sunuldu.