Hastanemizde SKS Denetimi Gerçekleştirildi

Yazar: hastaneweb | Tarih: 8 Temmuz 2024

Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) uyum düzeyini belirlemek amacıyla T. C. Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı değerlendiricileri tarafından hastanemizde denetim gerçekleştirildi. 03.05.2024 - 05.07.2024 tarihleri arasında üç gün boyunca süren değerlendirmeler kapsamında SKS Hastane Standartları esas alınarak yerinde değerlendirme yapıldı. Değerlendirme ekibine denetlemeler süresince Hastane Yönetim Ekibi, Kalite Yönetimi Birimi çalışanları ve ilgili birimlerin kalite sorumluları eşlik etti. Bilgi ve tecrübe paylaşımının yanında, iyi uygulamaların yaygınlaştırılmasını amaç edinen kalite çalışmalarının yürütülmesinde, hastanemiz çalışanları yoğun gayret ve özveride bulunarak önemli katkılar sağlamıştır.