Hastanemizde Lösemili Çocuklar Haftası Bir Dizi Etkinlikle Kutlandı

Yazar: hastaneweb | Tarih: 9 Kasım 2021

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Hastanemizde bir dizi etkinlikle kutlandı.

Tıp Fakültesi Hastanesinde gerçekleştirilen etkinliğe; Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan, Türk Kızılay Samsun Şube Başkanı Ahmet Ali Bulut, LÖSEV Samsun İl Yöneticisi Ayça Kalelioğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sevgi iyileştirir sloganıyla Tıp Fakültesi Hastanesi Sosyal Hizmet Birimi ve Sağlık Gönüllüleri Ekibi tarafından düzenlen etkinliklerde; Hematoloji ve Onkoloji Servisinde tedavi olan çocukların yapmış olduğu resimler sergilendi, ayrıca lösemi çocuklar yararına Türk Kızılayı işbirliğiyle kermes düzenlendi.

Daha sonra Vali Dağlı ve Rektör Ünal, Hematoloji ve Onkoloji Servisleri'nde tedavi olan çocukları ziyaret ederek çocuklara hediye verdi.