Hastanemizde İftar Programı

Yazar: hastaneweb | Tarih: 5 Mayıs 2022

Hummalı çalışmalar sonucu hastanemizin kendi imkânlarıyla ilk kez çıkardığı yemeklerle iftar programı düzenlendi.

Hastane yemek hizmetlerinin şirketten alınarak hastane personeli tarafından çıkarılmasını kutlamak amacıyla düzenlen iftara; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tevfik Sünter, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan, akademisyenler, hastane yöneticileri ve personeli katıldı.

İftar sonrası değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Tıp Fakültesi Hastanesinde hastalar ve personel için yemek hizmetlerini daha kaliteli hale getirilmesi için bir süredir çalışmalar yapıldığını belirtti. Rektör Ünal, sürecin başarıyla tamamlandığını ve bu süreçte emeği geçen başta Başhekim Prof. Dr. Fatih Özkan'a, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Pınar Sökülmez Kaya'ya, ilgili hastane yönetimine ve emeği olan herkese teşekkür etti.

Planlanan daha kaliteli yemek hizmetiyle; hastaların ve personelin memnuiyet düzeyinin arttırılması hedefleniyor.