Hastanemizde Hemşirelik Haftası Kutlaması

Yazar: hastaneweb | Tarih: 17 Mayıs 2022

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında OMÜ SUVAM'da Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 'Hemşireler Günü' etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cengiz Çokluk, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Tevfik Sünter, Prof.Dr. Gamze Alaylı, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Fatih Özkan ile hastane yöneticileri ve çalışanları katıldı. Dekanlık Mavi Salon'da yapılan etkinlikte açılış konuşmasını Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Fatih Özkan yaptı. Konuşmasında hemşirelik mesleğinin kutsallığından ve öneminden bahsederken, gösterdikleri özverili çalışmalar için hemşirelerimize teşekkür etti. Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Şebnem Kayan, Hemşireler Yeliz Arslan ve Gülhan Şimşit, hemşirelik mesleğinin öneminin altını çizerken; küresel bir sağlık sorunu olan COVID-19 döneminde OMÜ SUVAM'da yaşananlara dikkat çektiler. Etkinliğin sonunda hastane yönetimi, OMÜ SUVAM'da 35. yıllarını dolduran hemşireler Nuray Ateş, Birgül Tan, Ürke Uzun, Leyla Beşikçi, Ayşe Göktaş; Hanife Çabuk, Hatice Bıçakçı ve Gülay Civeğe fidan sertifikası ve teşekkür plaketi takdim etti. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.