Hastanemizde 'Bahar Müjdesi' Resim Sergisi Büyük İlgi Gördü

Yazar: hastaneweb | Tarih: 17 Mayıs 2022

Hastanemizde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr..Bahriye Binnur Sarıhasan'ın 'Bahar Müjdesi' adlı kişisel resim sergisi Tıp Fakültesi Dekanlık Fuaye alanında açıldı. 21 Mayıs tarihine kadar açık kalacak serginin açılışına Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Recep Sancak, OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Cengiz Çokluk, Dekan Yardımcıları Prof.Dr.Tevfik Sünter, Prof.Dr.Gamze Alaylı, Hastane Başhekimi Prof.Dr.Fatih Özkan'ın yanı sıra öğretim üyeleri, hastane yöneticileri, öğrenciler ve hastane personeli de katıldı. Büyük bir özveriyle hazırladığı serginin amacını anlatan Prof.Dr. Sarıhasan, satışa açık olan resimlerden elde edilecek gelirin çocuk hastaların ihtiyaçları için kullanılacağını söyledi.