AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Hastanemizi Ziyaret Etti

Yazar: hastaneweb | Tarih: 11 Temmuz 2023

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Hastanemizde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ziyaret öncesinde 4. katta bulunan yemekhanede, Rektör Ünal, Hastane yönetimi ve çalışanlarla yemekte bir araya geldi.

Ardından Hastanemizde yatan hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenen Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sevim Alışır, Prof. Dr. Murat Terzi, Tıp Fakültesi Dekanı Cengiz Çokluk, Başhekim Prof. Dr. Davut Güven, Hastane yöneticileri ve AK Parti yetkilileri eşlik etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Karaaslan ve Rektör Ünal, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulundu.

Ziyarette Milletvekili Karaaslan ayrıca, yakın zamanda hizmete açılan Dâhiliye Yoğun Bakım Ünitesi ile yapımı büyük oranda tamamlanan Acil Servis'in ek binasını da gezerek Rektör Ünal ve yetkililerden bilgi aldı.

Hastane ziyareti sonrasında Rektör Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ı, Rektörlük makamında ağırladı.