8 Kasım Dünya Radyoloji Günü

Yazar: hastaneweb | Tarih: 11 Kasım 2021

8 Kasım Dünya Radyoloji Günü dolayısıyla, hastanemizde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencileri ve öğretim elemanlarının hazırlamış olduğu kutlama etkinliği yapıldı.Etkinlik kapsamında hastanemiz başhekimi Prof.Dr. Fatih ÖZKAN, hastane müdürü Halis DAN ve Eylem SERİNKAYA eşliğinde, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Faruk TAN, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Dr. Zeynep YÜKSEL, Tıbbi Görüntüleme 1.Öğretim Danışmanı Öğr. Gör. Burak KARAPINAR, Tıbbi Görüntüleme 2.Öğretim Program Danışmanı Öğr.Gör. Fatih Mehmet ŞAHİN ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı 1.ve 2. Öğretim öğrencileri tarafından ilgili birimlerde çalışan radyoloji uzman, tekniker ve teknisyenler ziyaret edilerek, Dünya Radyoloji Günü kutlandı. Kutlama esnasında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program öğrencilerinin hazırlamış olduğu tebrik kartları çiçekler eşliğinde takdim edildi.